Blocs
Image default
Auto's en Motoren

rolstoelvervoer

rolstoelvervoer

In de huidige samenleving hebben oudere mensen of andere mensen die rolstoelen gebruiken beperkte vervoersmogelijkheden. Om deze reden zijn er rolstoelvervoerdiensten. Deze diensten bieden comfortabel, niet-spoedeisend medisch vervoer voor uw cliënten in een rolstoel of mensen met een mobiliteitsbeperking. Rolstoelvervoerdiensten bieden toegankelijk vervoer voor mensen die rolstoelen gebruiken van en naar medische afspraken en niet-medische evenementen.

 

Als u, uw geliefde of uw patiënt in een rolstoel zit en zich moet verplaatsen, is het inhuren van een rolstoelvervoerbedrijf verreweg de beste optie. Hieronder vindt u enkele van de vele redenen.

 

Veiligheid

 

 

De topprioriteit van elke rolstoelvervoerservice is om uw klanten veilig van het ene punt naar het andere te vervoeren. Ze letten op veiligheid en hebben op maat gemaakte voertuigen om de basisbehoeften van de patiënt tijdens het transport te dekken. Chauffeurs zijn over het algemeen getraind om defensief te rijden en zijn bedreven in het voorzichtig besturen van patiënten.

 

Aangepaste en goed onderhouden voertuigen

 

 

Hun voertuigen zijn ontworpen voor rolstoelen en worden goed onderhouden. Ze zijn uitgerust met rolstoelzitsystemen en voertuigbevestigingssystemen om de rolstoel tijdens het reizen op zijn plaats te houden. Sommige van de gebruikte voertuigen zijn Mercedes-sprinters, minibussen, gehandicaptenbusjes en rolstoeltoegankelijke busjes die voldoende beenruimte bieden aan patiënten. Ze zijn comfortabel en zouden ook goed werken voor lange afstanden.

 

Behandeling en zorg

 

 

Rolstoelvervoer biedt patiënten zowel voor als na de ziekenhuisopname een hoogwaardige behandeling. In feite beginnen en eindigen hun diensten aan het bed. Ze zorgen ijverig voor hun klanten van en naar medische afspraken en bieden hulp wanneer dat nodig is. Ze besteden ook aandacht aan klanten die mogelijk andere medische problemen hebben door zich in de zuurstoftanks van hun voertuig te nestelen en vitale functies te controleren, zoals een verbetering of verslechtering van een medische aandoening.

 

Deur-aan-deur-dienst

 

 

De meeste rolstoelvervoersdiensten zullen u de moeite besparen om de patiënt van uw tuin of huis naar het voertuig te brengen. Deze service omvat ook het vervoer van de patiënt van de voordeur naar de voordeur van de gewenste bestemming.

 

Samengevat, rolstoelvervoerdiensten bieden veilige, comfortabele, ondersteunende en betaalbare vervoermiddelen voor ouderen, gehandicapten en mensen met beperkte mobiliteit. Een vriendelijk rolstoelvervoersbedrijf is een geweldige optie als u een geplande ophaling nodig heeft of doorlopende medische afspraken moet plannen. Als bonus voorzien ze ook in niet-medische behoeften.

https://www.mobility4all.be/