Blocs
Image default
Woningen

Ramen en deuren oost-vlaanderen

Overweegt u oude ramen te vervangen en een nieuw huis te ontwerpen?

Er is geen betere en eenvoudigere beglazing dan synthetische beglazing. Moderne modellen worden in elke versie gepresenteerd – van klassiek tot hightech, van “economisch” tot “luxe”, van standaard tot superbrandstof. Ten opzichte van hout zit het enige verschil in de herkomst van het framemateriaal en in het vereenvoudigde onderhoud. Anders is de identiteit bijna compleet. Er blijft één klein ding over – om te leren hoe u de juiste kiest. In dit artikel zullen we kort en vanuit het oogpunt van geconsumeerde praktijk praten over de selectiecriteria, handige functies en aanbevelingen van professionals met betrekking tot de beglazing van woongebouwen.

Stap 1 – Bepaal uw behoeften
Voordat u begrijpt welke lay-out en ontwerpstijl in een bepaald geval nodig is, moet u eerst beslissen wat de vereisten zijn. Handige criteria:

Thermische isolatie. Hangt af van klimatologische omstandigheden. Voor zuidelijke graden van het net kan de warmteoverdrachtsweerstandsindex 0,4-0,6 m² ° C / W zijn, voor noordelijke graden van het net moet deze minimaal 0,8 m² ° C / W zijn. De coëfficiënt wordt bepaald door berekening op basis van de optimale kamertemperatuur, de duur van de koude periode en de gemiddelde minimale omgevingstemperatuur. Een raam met dubbele beglazing is meer verantwoordelijk voor het isolatieniveau van de plaatsing.
Geluidsisolatie is noodzakelijk voor gebieden nabij drukke snelwegen en andere verkeersknooppunten, en wordt ook gekozen om persoonlijke redenen. Het kunststof raam kan het geluidsniveau tot wel 47 dB verminderen. Volgens deze parameter zijn de producten onderverdeeld in klassen, waarbij A het hoogste niveau van geluidsisolatie is en D het laagste.
Lichttransmissie-eigenschappen zijn belangrijk voor het verhogen / verlagen van de verlichting in een ruimte. Omdat de kunststof kozijnen iets breder zijn dan gewone houten kozijnen, wordt de kamer bij gebruik van standaardmodellen na oude ramen wat donkerder. U kunt de lichttransmissie vergroten door smallere frames voor het frame en de spatborden te gebruiken, zonder scheidingswanden en decoratieve overlays, en door ultrabril te gebruiken.
Bij installatie in gebouwen met meerdere verdiepingen is het belangrijk om rekening te houden met de weerstand tegen windbelasting; het beïnvloedt de isolerende eigenschappen van ramen en hun eigenschappen. De indicator wordt berekend op basis van de gemiddelde windbelasting, de standaard winddruk, de mate van verandering met de hoogte en de aerodynamische coëfficiënt. Vorstbestendigheid is een uitstekende indicator voor streken met koude en lange winters met temperaturen tot min 20 graden en hoger. Vorstbestendige profielen hebben de letter M en worden getest op slagvastheid bij min 30 graden, voor andere indicatoren – bij min 55 graden Celsius.
Kinderbescherming wordt gebruikt in huizen waar kinderen toegang hebben tot ramen. Dit is een slot dat in het handvat is ingebouwd, of een patchvergrendeling met openingsbeperking.
Door het esthetische ontwerp kunt u het uiterlijk van het raam afstemmen op de stijl van het interieur van de kamer. Door het oppervlak te lamineren met een plastic folie of driedimensionaal schilderij kunnen beide zijden van het profiel of een daarvan in de gewenste kleur worden geverfd met een verbeterde textuur. U kunt ook de vorm / kleur van handgrepen en decorelementen kiezen, de locatie van de hellingen en vensterbanken. Daarnaast kun je glas op een originele manier decoreren met valse bindingen, glas-in-loodramen, ingebouwde verlichting met automatisch dimmen.
Functiebeheer. Slimme vensters worden veel gebruikt vanwege hun gemak en de mogelijkheid om ze te openen of te sluiten. Automatische afstandsbedieningssystemen zijn relevant wanneer ouderen, gehandicapten in huis zijn of wanneer de ramen zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden.
De complexiteit van openbare diensten hangt af van het type opening van structuren. Externe toegang is noodzakelijk voor het onderhoud van blinde ramen zonder vleugels. Hoge ramen vereisen een oproep van klimmers. Het zwaaiende ontwerp is gemakkelijk te onderhouden met een vleugelbreedte waarmee u alle hoeken op armlengte kunt bereiken.

 

 

Ramen en deuren oost-vlaanderen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/