Blocs
Image default
Woning en Tuin

Raambekleding voor je vakantieverblijf die niet te duur is

Het bezitten van een vakantiewoning kan moeilijk zijn. De concurrentie kan hevig zijn en het onderhoud brengt extra kosten met zich mee. Als je een eigendom verhuurt, wil je er zeker van zijn dat het gastvrij is. Als je het kaal en saai achterlaat kun je niet verwachten dat mensen enthousiast worden over het huren ervan, en wordt het een verspilde investering. Maak je geen zorgen; hieronder geven wij je een aantal gratis tips voor raambekleding voor jouw vakantiehuis.

Kunststof jaloezieën

Jaloezieën van kunststof zijn een uitstekende keuze voor elk huurhuis. Ze geven een klassieke look die nooit uit de mode raakt. Jaloezieën van imitatiehout zijn heel duurzaam. Gemaakt van kunststof ze energie-efficiënt door de UV stralen tegen te houden, wat zonschade aan je meubilair helpt voorkomen. Online vind je kunststof jaloezieën in verschillende maten en een verscheidenheid aan kleuren, van wit tot getextureerde afwerkingen. Ook kunnen kunststof jaloezieën gemotoriseerd worden voor snoerloze bediening, waardoor ze een kind-veilig product zijn, wat ideaal is als gezinnen je huis huren.

Klassieke houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een andere zeer kostenbesparende keuze als je ze in je vakantieverblijf plaatst. Houten jaloezieën hebben hun imago gemoderniseerd en opgewaardeerd en zijn niet meer zomaar je eenvoudige houten jaloezie. Ze zijn er in kwaliteitsmaterialen en een ruim assortiment kleuren en texturen om een designelement aan je vakantieverblijf toe te voegen. Houten jaloezieën voegen waarde toe door duurzaamheid en functionaliteit, en zijn ook gebruiksvriendelijk voor je huurders. Houten jaloezieën zijn ideaal om grote ramen te bedekken en kunnen aangepast worden aan alle ramen met een unieke vorm. Ze zijn energiebesparend door zonlicht tegen te houden en je huuraccommodatie koel te houden in de zomer en geld te besparen op je energierekening.

Lamellen

Bijna alle vakantieverblijven hebben schuifdeuren die twee problemen oproepen: licht en privacy. Lamellen regelen beide problemen en laten toch een volledig zicht naar buiten toe, waardoor ze een schitterende oplossing zijn als raambekleding voor schuifpuien. Ze zijn heel duurzaam en bestand tegen hitte voor die vochtige plaatsen. Ze zijn er in een uitgebreid spectrum van kleuren en materialen die ideaal zijn voor een moderne look, en zijn gemakkelijk te bedienen en gemakkelijk schoon te maken.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een klassieke maar geraffineerde raambekleding om aan je vakantieverblijf toe te voegen. Rolgordijnen zijn zeer gebruiksvriendelijk voor huurders en hebben een geweldige lichtregeling. Ze zijn verkrijgbaar als elektrische rolgordijnen voor een kindveilige omgeving en zijn er in vier stof soorten om aan elke kamer een ander effect te geven. Rolgordijnen zijn een geweldige investering voor je vakantieverblijf, die lang meegaat en nooit uit de mode raakt.

 

 

 

 

https://www.be.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Word jij specialist in groener leven?

De voordelen van schoenenkasten

Een materiaal wat onderhoud vergt