Blocs
Image default
Dienstverlening

Een speciaalzaak in Balegem voor een Stonex gps

Woont u in Balegem of omstreken? Dan hoeft u het niet ver te zoeken om een 3D-scanner of gps van Stonex te kopen. MOSEG Technologies is een ervaren onderneming die al vele jaren specialiseert in allerlei meetinstrumenten. Zij helpen u met veel plezier verder om een apparaat te vinden dat perfect aansluit bij uw wensen en noden.

Welke apparaten verkopen ze in hun speciaalzaak

Vooraleer u de trip naar Balegem maakt naar hun speciaalzaak, is het interessant om alvast online eens een kijkje te nemen naar de verschillende producten die zij te koop aanbieden. Hier vindt u bijvoorbeeld een gps van het bekende merk Stonex. Daarmee kan u niet alleen de locatie waar u zich bevindt mee bepalen, maar wordt overigens ook gebruikt voor 3D-inventarisatie. Deze apparatuur is namelijk bedoeld om land of een specifieke ruimte mee op te meten. Hiervoor gebruikt u het best de Stonex s500. De beste 3D-scanner die u kan kopen die eveneens als gps gebruikt kan worden, is dan weer de Stonex X300. Dit toestel is een 3D-laserscanner die u een snelle en precieze scan biedt. Verschillende apparaten uit hun aanbod maken gebruik van GNSS-technologie. Dat betekent dat er een verbinding is met meerdere satellieten op hetzelfde moment. Daardoor ontvangt u een nog meer specifieke plaatsbepaling. Wilt u graag een gps die hiervan gebruikmaakt? Dan is de Stonex S7 RTK GNSS Handheld de ideale oplossing. Zo ziet u maar dat de specialisten van MOSEG Technologies voor elke gelegenheid en elk project een passende scanner en gps verkopen.

Vind het apparaat naar uw wens online

Als echte experten in 3D-scanners en gps-systemen, verkopen ze bij MOSEG Technologies alles voor uw volgende project. Als u niet meteen kan langsgaan in hun winkel te Balegem, kan u alvast een kijkje nemen tussen de opties op hun website. Daar krijgt u ineens de nodige informatie over de diverse producten, zoals de 3D-scanner die u kan kopen tegen een scherpe prijs of de nieuwste Stonex gps.