Blocs
Image default
Aanbiedingen

Artikel marketing een flink karwei? Niet als u daarvoor de marketingtool inschakelt

Een hoge positie in de zoekresultaten is uitsluitend mogelijk als u SEO toepast in combinatie met artikel marketing. Artikel marketing is dan ook ontzettend belangrijk voor elke online ondernemer. Kwaliteit is van groot belang bij uw marketing. Zomaar ergens een verwijzing plaatsen werkt niet meer. Het is belangrijk dat u unieke artikelen schrijft en deze aanbiedt aan gerelateerde websites. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 400 websites met een Google Pagerank van 0 tot 6. Elke maand worden er nieuwe websites toegevoegd waardoor ons netwerk blijft groeien. ZipZoo bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar websites die bij uw bedrijf passen.

 

De voordelen van ZipZoo

Wilt u beter presteren in Google en meer bezoek naar uw website trekken? Maak dan gebruik van de marketingtool van ZipZoo. De marketing service biedt u vele voordelen:

  • Toegang tot ruim 400 Nederlandse websites
  • Maandelijks nieuwe websites voor uw artikelen
  • Geen terugkerende kosten
  • Eenvoudig artikelen plaatsen kan via deze website, aanpassen of verwijderen

 

Bij ZipZoo houden we het graag simpel. Binnen een paar minuten plaatst u uw artikelen op een website van uw voorkeur. Gebruik daarbij het eenvoudige schema op onze website.

 

Vraag direct een proefabonnement aan bij ZipZoo!

Wilt u ook beter gevonden worden in Google? Dan is artikel marketing een effectieve manier om dit te bereiken. Maak op een leuke manier kennis met de marketingtool van ZipZoo. Met het proefpakket kunt u deze tool namelijk gratis en vrijblijvend uitproberen.