Blocs
Image default
Toerisme

Aqua paradise Bulgarije

aqua paradise bulgarije

Aqua Paradise Resort is een badplaats met een multifunctionele structuur. Het biedt een breed scala aan toeristische en zakelijke diensten, amusement, leven en diverse bezienswaardigheden. Het resort is gelegen aan de hoofdweg van Burgas-Varna, een weelderig groen gebied, grenzend aan het grootste waterpark van de Balkan en 500 meter van het strand. Je betreedt gratis het Nesebar Water Park Paradise, waar je gratis kunt genieten van maaltijden en drankjes

De verschillende soorten accommodatie in het hoofdgebouw of de twee vleugels zijn luxe ingericht en voorzien van airconditioning, kluis, flatscreen-tv en balkon. In het hotel vindt u een gymzaal, amfitheater, binnen- en buitenzwembaden, conferentiecentrum, spa met fitnessapparatuur, sauna, stoombad, bubbelbad, Turks stoombad en schoonheidssalon. Het hotel heeft ook verschillende bars en 2 themarestaurants, waar heerlijke Bulgaarse en internationale gerechten voor kinderen worden geserveerd, inclusief kindermenu’s.

Jongere kinderen kunnen gebruikmaken van het kindercentrum, het kinderbad, het babybad in de tuin en het binnenzwembad. Er is ook een speciale hal met moderne interactieve spellen voor tieners. De luchthaven Burgas ligt op 20 km afstand. Vooral stellen houden van deze functie, ze geven twee mensen een totaalscore van 8,7 punten voor reizen.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html